Ettevalmistus MM-iks

Euroopa meistrivõistluste järgselt olen treeninud vastavalt plaanile 7-8 korda nädalas  ning samuti olen proovinud koolis asjad korras hoida, sest seoses MM-iga ja selleks ettevalmistumisega tuleb siiski ka mõned päevad koolist puududa ning kõige parem on ju minna võistlema ja laagrisse nii, et ei pea kooli ja õppimise pärast muretsema ning saad sel hetkel keskenduda ainult vehklemisele.

Ettevalmistusplaan nägi ette ka kontrollvõistlust Soomes 16.-17. märtsil, mil seal toimusid Junioreiden Suurkisat. Osalesin seal kolmel võistlusel U15; U17 ja U20.

Saime treeneritega olulist infot, et mis on hetkel hästi ja millele võiks nii tehnilise kui ka taktikalise poole pealt tähelepanu pöörata.

DSC_0037.JPG
U15 vanuseklassis saavutasin  esikoha

Suures plaanis on sportlik vorm päris hea ning ka tehnilise poole pealt on asjad enam vähem nii nagu nad hetkel olla võiksid. Samas näitas võistlusolukord, et taktikalise poole pealt oleks vaja mõningad asjad läbi mõelda, sest iga kord ei saa treener kõike ette öelda ning kiiresti muutuvates situatsioonides peab ka endal pea korralikult töötama.

DSC_0319
U17 vanuseklassis saavutasin koondisekaaslase järel teise koha

Täna on MM-ini veel kolm ja pool nädalat. Sellest esimese nädala treenime kodus, seejärel oleme pea nädala Rootsis laagris, kus kohal kohalikud U17; U20 ja seeniorid ning laagrisse on tulemas ka soomlased. Lisaks siis veel ka meie U17 ja U20 meesvehklejad.

Tagasi tulles saan veel nädalajagu kodus treenida ja vormi lihvida.

Aga enne kõike seda ei tohi ma unustada, et koolis on lähenemas loovtöö esitamise tähtaeg 🙂

Jagan siia ka galeriid Soomes toimunud võistlusest:

Junioreiden Suurkisat 2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s