EM ettevalmistuslaager

13.-17. veebruarini tegime Eesti U17 koondistega EM ettevalmistuslaagri Haapsalus. Kohal oli väga korralik  hulk heal tasemel sparringut. Vehklejaid oli nii Eestist, Lätist, Leedust, Soomest kui ka Norrast. Lisaks noortele tegi laagri kaasa ka Eesti meestekoondis eesotsas Nikolai Novosjoloviga. Oli väga hea tunne teha trenni nii kogenud sportlastega.

DSC_6855.JPG

Nüüd on veel jäänud mõned päevad teha trenni Tallinnas ja juba 21. veebruaril lendame koondisega Itaaliasse, kus 24. veebruaril on meil kavas individuaalturniir ja 26. veebruaril asume vehklemisrajale võistkonnaga.

DSC_5390.JPG

Tulemustel saate silma peal hoida siit

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s